Bagagevervoer

Direct vanaf de boot op de fiets zonder uw koffers zelf mee te hoeven nemen?
Dat kan! Wij brengen uw bagage gratis naar uw verblijf als u fietsen bij onze winkel aan de haven huurt.

Op de terugreis kunnen wij uw bagage weer ophalen bij uw accommodatie als u weer vertrekt.

Hoeveel bagage? 
Per gehuurde fiets brengen wij 1 koffer gratis naar uw verblijf. Dit is een service die alleen geldt binnen de huurperiode. 

Hoe werkt het?
Vanaf de boot kunt u uw bagage afgeven bij onze winkel aan de haven. Wij labelen uw koffers met het door u opgegeven vakantieadres en brengen deze voor u naar het adres. U kunt dan de fiets afhalen in de winkel en direct op de fiets Terschelling verkennen.

Bij vertrek kunnen wij het ook weer ophalen bij uw accommodatie. Bij aankomst maken we een afspraak met u voor de terugreis. Soms lukt dit helaas niet dan graag minimaal één dag voor vertrek hiervoor een afspraak maken, dit kan telefonisch of in 1 van de 5 vestigingen.
Als u nog wilt winkelen op West Terschelling dan kunt u gerust de bagage bij ons laten staan.

Moet het bagagevervoer apart worden gereserveerd?
Nee. Als u er voor kiest om de fietsen bij onze winkel aan de haven af te halen heeft u recht op het gratis bagagevervoer. U hoeft dit niet apart aan ons door te geven, wij rekenen hier op! Wilt u geen gebruik maken van het bagagevervoer dat hoeft u het niet af te melden.

Wanneer kan ik gebruik maken van het bagagevervoer?
Het bagagevervoer is alleen geldig in combinatie met fietsen afhalen en/of inleveren bij onze winkel aan de haven. Op de datum dat de huur start en/of eindigt.

Hoe lang duurt het voordat mijn bagage op het vakantieadres is?
Dit is voor ons vooraf lastig te zeggen. Dit is afhankelijk van de bestemming en hoe druk het is bij aankomst. Wij adviseren u altijd om zaken die u direct nodig heeft zelf mee te nemen. Zoals medicijnen en babyvoeding. Ook breekbare spullen kunt u beter niet door ons laten vervoeren i.v.m. breuk.

Is het bagagevervoer op eigen risico?
Ja het bagagevervoer bieden wij als gratis service. Zodat u direct na aankomst op de fiets kunt zonder uw bagage mee te nemen. Het bagagevervoer is volledig op eigen risico!